Postet nga: EULEX

Simmons kërkon të dëshmojë në Kuvend: EULEX-i i dorëzoi dosje Serbisë

Ish-gjyqtari i EULEX-it Malcolm Simmons ka thënë se Kuvendi i Kosovës duhet ta hetojë Misionin e BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë.

Simmons për gjykatën speciale: EULEX-i dorëzoi dosje në Beograd

Një letër 25 faqëshe që mbanë datën 3 qershor 2021, kishte shkuar në zyrën e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Presidentja Osmani ia vazhdon mandatin EULEX-it

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani nëpërmjet një letre drejtuar Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Josep Borrell Fontelles, ...

Simmons i shkruan letër të hapur Kurtit

Malcolm Simmons, ish-gjykatës në EULEX-it, i ka shkruar letër të hapur kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit.

Policia e EULEX shpëtojnë një qytetar që ishte zhdukur ditë më parë

Pjesëtarët e Njësisë së Specializuar të Policisë së EULEX dje kanë shpëtuar një qytetar, i cili ishte zhdukur disa ditë më parë pasi kishte hyrë në ...

EULEX prezanton raportin për ndikimin e COVID-19 në sundimin e ligjit në Kosovë

Misioni i sundimit të ligjit në Kosovë, EULEX ka prezantuar “Raportin Special për ndikimin e COVID-19 në sundimin e ligjit në Kosovë”.

EULEX teston aftësitë për kontroll të protestave

Njësia e Policisë Speciale (NjPS) e Misionit të BE-së për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX) mbajti stërvitje të përbashkëta me Batalionin rezervë taktik hungarez ...

EULEX flet për vështirësitë në kërkimin e të pagjeturve

Në ditën ndërkombëtare të Personave të Pagjetur, Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë, EULEX u bënë homazhe të gjithë personave të ...