Postet nga: EULEX

Përdhunimet e kohës së luftës hetohen me vetëm dy policë

Ndër krimet më të mëdha të kohës së luftës, Kosova i heton me dy policë - më shumë kapacitete nuk ka.

EULEX i quan thashetheme të pabaza akuzat e ish-prokurores Maria Bamieh

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë, EULEX, ka reaguar ndaj akuzave të ish-prokurores Maria Bamieh.

Maria Bamieh ftohet nga Prokuroria për intervistim

Ish-prokurorja e EULEX-it në Kosovë, Maria Bamieh njoftoi të shtunën se është ftuar për intervistim nga Prokuroria e Shtetit.

Ish- prokurorja e EULEX-it që sinjalizoi për korrupsion jep detajet e rasteve: Pas dyshimeve të mia dhe raportimit më kanë përjashtuar dhe keqtrajtuar 

Ish-prokurorja e EULEX-it në Kosovë, Maria Bamieh e cila kishte sinjalizuar për korrupsion brenda këtij misioni ndërkombëtar sot në një konferencë për media në Prishtinë ...

EULEX-i i dhuroi 10 automjete misionit këshillues të BE-së në Ukrainë (FOTO)

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë ka përcjellur nisjen e konvojit me 10 automjete të EULEX-it për Ukrainë, të cilat do t’i dhurohen ...

Raporti i EULEX-it: Nga 228 raste të dhunimit në tri vitet e fundit, shumica e viktimave janë të mitura

Në tri vitet e fundit në Kosovë, janë denoncuar 228 raste të dhunimit tek organet e rendit dhe prej tyre 85 për qind e viktimave janë vajza të mitura.

EULEX “i pandikuar” nga pagesa e qeverise britanike ndaj sinjalizueses

Misioni i BE-së për sundimin e ligjit në Kosovë, EULEX, tha se akuzat për korrupsion të bëra nga ish-prokurorja e tij Maria Bamieh u hodhën poshtë ...

Gjyqtari britanik që shkaktoi trazira në EULEX

Akuzat për ndërhyrje në çështje gjyqësore dhe presion politik tronditën EULEX-in në Kosovë pasi një avokat britanik, i cili u bë një gjykatës i fuqishë...