Postet nga: EULEX

EULEX-i dhuron pajisje teknologjike për Sistemin Prokurorial të Kosovës

Një numër i kompjuterëve, monitorëve, telefonave dhe pajisjeve tjera është dhënë donacion për Sistemin Prokurorial të Kosovës nga Misioni i Bashkimit Evropian për ...

EULEX: Jemi duke e përkrahur komunikimin në mes të Kosovës dhe Serbisë në fushën e sigurisë

Përfaqësuesit e EULEX-it dhe Policisë së Kosovës janë takuar sot për të diskutuar për rëndësinë e bashkëpunimit policor ndërkombëtar.

Lumezi takohet me shefin e EULEX-it, shprehin gatishmërinë për thellimin e bashkëpunimit

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, është takuar me shefin e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX), Lars-Gunnar Wigemark.

Reagon EULEX pasi një zyrtar i tyre është parë duke parkuar në zonë të gjelbër në Prishtinë - VIDEO

Në një video të publikuar në faqen “Vrojtuesit e Lagjes- Prishtinë”, një zyrtar i EULEX është parë  duke e parkuar veturën në mënyrë të gabueshme në Prishtinë.

EULEX trajnon stafin e ShKK-së se si t’i menaxhojnë të burgosurit me probleme të shëndetit mendor dhe të varësisë

EULEX ka organizuar një punëtori për stafin e Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK) për mënyrën se si të menaxhohen të burgosurit me probleme ...

Wigemark: EULEX vazhdon të patrullojë dhe vëzhgojë situatën në veri të Kosovës

Shefi i Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX), Lars-Gunnar Wigemark, ka thënë se situata në dy pikat kufitare, Jarinjë dhe Bërnjak, është ...

(VIDEO) Në Jarinjë vazhdon monitorimi nga KFOR-i dhe EULEX-i

EULEX ofron 82 mijë euro shpërblim për këdo që ofron informata për vrasësin e pjesëtarit të Misionit

Misioni i Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit në Kosovë (EULEX) ofron shpërblim 82 mijë euro për këdo që jep informacione që çojnë në kapjen e të ...