Postet nga: dorëheqje

Jep dorëheqje anëtari i bordit të OShP-së

Anëtari i bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit, Agon Ramadani ka dhënë dorëheqje pozita që mbante.

Punësimi i djalit të dajës së drejtoreshës së Spitalit të Mitrovicës, AKK gjen konflikt interesi

Drejtoresha e Spitalit të Mitrovicës, Luljeta Zhubi ka dhënë dorëheqje nga pozita e saj.

Jep dorëheqjen kryetari i Dhomës së Ulët i Parlamentit të Kanadasë

Kryetari i Dhomës së Ulët i Parlamentit të Kanadasë, Anthony Rota dha dorëheqjen të martën pasi ftoi një individ që kishte luftuar për një një...

Sindikatat: Peticionin për shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së e kanë nënshkruar 361 punëtorë

Sindikatat e punëtorëve të RTK-së kanë njoftuar se 361 punonjës të mediumit publik kanë nënshkruar peticionin për shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së Besnik Boletinit.

Dorëheqje të disa policëve serbë, reagon shefi i EULEX dhe ambasadori amerikan

Disa pjesëtarë të Policisë së Kosovës nga komuniteti serb, të diplomuar në gjeneratën e 58-të më 14 korrik, kanë dhënë dorëheqje nga pozitat e tyre, më...

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj jep dorëheqje

Ministri i Ministrisë së Mbrojtjes së Kosovës, Armend Mehaj ka dhënë dorëheqje.

Ndarja e fondeve për OJQ dhe media, këshilltarja e Kurtit jep dorëheqje nga Zyra për Çështje të Komuniteteve

Elizabeth Gowing ka dhënë dorëheqje nga Zyra për Çështje të Komuniteteve, e cila funksionon në kuadër të Zyrës së Kryeministrit të Kosovës. Arsye pë...

Jep dorëheqje kryesuesi i Kuvendit Komunal të Zubin Potokut

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Zubin Potokut, Slavisha Bishevac nga Iniciativa Qytetare për Zubin Potokun, dje ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij në këtë komunë, ...