Postet nga: Grevë

Greva masive në Gjermani - fluturimet, trenat dhe autobusët anulohen nga e diela

Një kaos i udhëtimeve po parashihet të mbahet në gjithë Gjermaninë në fillim të javës së ardhshme, pasi dy nga sindikatat më të mëdha të transportit të ...

Regjisori iranian në grevë urie në shenjë proteste ndaj 'veprimeve çnjerëzore'

Regjisori iranian Jafar Panahi, i cili aktualisht ndodhet në burg, ka hyrë në grevë urie për të protestuar ndaj veprimeve të paligjshme dhe çnjerëzore të gjyqësorit dhe ...

Francë: Reforma mbi pensionet shkakton anulime masive të trenave dhe fluturimeve

Shumica e trenave, bashkë edhe me fluturimet si dhe metronë e Parisit do t’i anulojnë operimet e tyre në Francë të enjten, si pjesë e një greve mbarëkombë...

Nuk kalon propozimi që punëtoret shëndetësorë të hyjnë në grevë

Nënkryetari i Sindikatës së Punëtorëve Shëndetësorë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Enlirat Duraku, në mbledhjen e sotme të mbajtur nga kryesia ...

Paralajmërohet grevë nga nënkryetari i Sindikatës së Punëtorëve Shëndetësor në QKUK

Nënkryetari i Sindikatës së Punëtorëve Shëndetësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Enlirat Duraku përmes një postimi në Facebook ka paralajmë...

30 ditë pa zgjidhje për grevë në arsim

Pakë ditë para se të fillonte viti shkollor 2022/23 Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK), kishte njoftuar se mësimdhënësit do të jenë në ...

Punëtorët shëndetësorë dalin kundër grevës

Sindikata e punëtorëve shëndetësorë në Kosovë ka dalë kundër grevës që aktualisht janë duke e mbajtur punëtorët e arsimit dhe ata të ...

BSPK: Kërcënimi i grevistëve akt i paligjshëm dhe aspak i mirë

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) e ka quajtur paralajmërimin e qeverisë për pezullim të kontratave të grevistëve, akt të paligjshëm dhe aspak ...