Postet nga: Inspektorati i Punës

Afro 100 punëtorë të lënduar këtë vit: Sigurimi shëndetësor në sirtar

Përveç dhimbjeve dhe pamundësisë për të lëvizur, Rexhep Gashi brengosej edhe për mbulimin financiar të trajtimit të tij.

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës, Hekuran Nikçi, braktis Kongresin e Selanikut pasi emri i tij si folës doli nën shtetin e Serbisë

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës të Republikës së Kosovës, Hekuran Nikçi, ka braktisur më 04.03.2024 Kongresin Ballkanik për Siguri dhe Shëndet në Punë që po ...

Pretendimet se ka presion për ndalim të grevës të punëtorëve në UP, Inspektorati i Punës po i inspekton

Pas deklarimit të kryetarit të Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës Jusuf Azemi, më 26.02.2024, se punëtorët grevistë janë duke pasur presion nga drejtuesit e ...

Inspektorët në aksion, identifikojnë shkeljen e ligjit nga bizneset

Inspektorët e Inspektoratit të Punës gjatë një aksioni gjetën shumë parregullsi në bizneset që inspektuan.

Inspektorati i Punës prezanton stemën e re të institucionit

Inspektorati i Punës së Kosovës ka prezantuar stemën e re të institucionit.

'Nuk e ndjeki penalisht se m’i ka pagu barnat': Çka thanë para gjykatës punëtorët e lënduar në vendin e punës

Raporti i publikuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese – BIRN, më 14 dhjetor të këtij viti, lidhur me të drejtat e punëtorëve dhe performancën e institucioneve ...

Hulumtimi i BIRN-it: Më pak se 5 për qind e punëtorëve janë të trajnuar për siguri në punë

Raporti i publikuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese - BIRN, më 14 dhjetor të këtij viti, lidhur me të drejtat e punëtorëve shpërfaq të dhë...

“Mbajtës i familjes” – rrethanë lehtësuese për pronarët e bizneseve kur dënohen nga gjykata për aksidente në punë

Kur pronarët e bizneseve kanë dalë para gjykatës për aksidentet në vendin e punës të punëtorëve të tyre, gjykatat kishin marrë parasysh më shumë ...