array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/pas-raportimit/"
 }
}

Raportimi i KALLXO, suspendohet kryeprokurori i Gjakovës, Ramiz Buzhala

Kryeprokurori i Gjakovës, Ramiz Buzhala është suspenduar sot nga puna.

Komuna e Prishtinës anulon pëlqimin për xhirime dhe instalimin e një shtëpie druri në parkun e Gërmisë

Organizata ‘Qytetarët aktivë’ kanë bërë të ditur se Drejtoria e Shërbimeve Publike në komunën e Prishtinës ka anuluar pëlqimin për xhirime dhe instalimin ...

Raportimi i KALLXO.com, ngritet aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Rahovec

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Komunën e Rahovecit, Samir Mustafës.

Graf 1-Rruga në lagjen e komunitetit ashkali në fshatin Gelancë, Komuna Suharekë

Pas hulumtimit, Komuna rregullon rrugën në fshatin Gelancë

Rruga në lagjen ku jeton komuniteti ashkali, në fshatin Gelancë të Komunës së Suharekës, kishte kohë që ‘dora e shtetit’ nuk e kishte rregulluar, ndonëse pushtetet ndë...

Hulumtimi i KALLXO.com, pas suspendimit të gjykatësit Livoreka, nisin procedurat edhe ndaj gjyqtarit Hashim Çollaku

Hashim Çollaku, gjyqtar në Gjykatën e Apelit pritet të përballet me procedura disiplinore për shkak se kishte gjykuar një çështje penale në të cilën palë ishte ...

Pas hulumtimit të emisionit "Kallxo Përnime" suspendohet gjyqtari Riza Livoreka

Më pak se 24 orë pas transmetimit të hulumtimit të emisionit "Kallxo Përnime", Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka vendosur ta suspendojë gjyqtarin Riza Livoreka.