Postet nga: Impakti i KALLXO.com

Rrëfimi i ekipit që dokumentoi korrupsionin

Dhjetëra njerëz të pushtetit e figura të krimit të organizuar përfunduan në burg gjatë vitit 2023, si rezultat i hulumtimeve të Kallxo.com.

Impakti Kallxo, gjyqtares Lidija Vuçuroviq i shqiptohet masë disiplinore nga KGJK

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka vendosur të ndërmarrë masa disiplinore në rastin e gjyqtares Lidija Vuçuroviq, pjesë e Gjykatës së Apelit, Divizioni në Mitrovicë. ...

Raportimi nga KALLXO.com, komuna e Prishtinës nis procedurat për ndërtim të rrugës 'Dëshmorët e Ponoshecit' në 'Kalabri'

Komuna e Prishtinës ka nisur procedurat për ndërtim të rrugës ‘Dëshmorët e Ponoshecit’ në lagjen ‘Kalabria’.

Pas raportimit të KALLXO.com komuna e Prishtinës nis procedurat për ndërtim të rrugës ‘Sylejman Vuçitërna’ në ‘Kalabri’

Rruga ‘Sylejman Vuçitërna’ në lagjen 'Kalabria' të kryeqytetit është në gjendje të rëndë infrastrukturore.

Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Prishtinës shpall tender për rrugën në zonën historike të qytetit

Pas raportimit të KALLXO.com, komuna e Prishtinës ka shpallur tender për rigjenerim të rrugës ‘Mehmet Kaçurri’ (Rruga Model) në zonën historike të qytetit.

Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Prishtinës pastron Tregun e Gjelbër në Zonën Industriale

Ditë më parë KALLXO.com raportoi për gjendjen e rëndë më mbeturina në Tregun e Gjelbër te Zona Industriale në Prishtinë.

Pas interesimit të KALLXO.com, komuna liron hapësirën gjelbëruese të uzurpuar në "Ulpianë" (FOTO)

Qytetarë të lagjes "Ulpiana" në Prishtinë kanë raportuar në KALLXO.com kanë raportuar se një banor kishte uzurpuar hapësirën gjelbëruese, të cilën e kishte shndërruar ...

Impakti - pas interesimit të KALLXO.com, 19 vjeçarja fillon trajtimin në Klinikën Infektive

KALLXO.com sot paradite ka qenë në oborrin e Klinikës Infektive, për të parë se si është gjendja aty dhe për të biseduar me qytetarët apo ...