array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/pas-raportimit/"
 }
}

Konfirmohet aktakuza ndaj Dhurata Hoxhës dhe zyrtarëve të tjerë

Gjykata e Prishtinës i ka refuzuar kërkesat e mbrojtjes për kundërshtim të provave dhe hudhje të aktakuzës dhe në këtë mënyrë e ka ...

Raportimi i KALLXO për skandalin e Gjykatës së Pejës, reagon kryetari i Supremes

Pas publikimit të dënimit 8 mujor për rastin e dhunimit të një 15 vjeçare ka reaguar edhe Kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës, Enver Peci.

Pas raportimit të KALLXO për skandalin me dënimin me 8 muaj për dhunuesin e 15 vjeçares, në Prishtinë mbahet një aksion para KGJK-së dhe KPK-së

Një vendim i Gjykatës Themelore në Pejë në korrik të këtij viti, i cili nuk i dha më shumë se 8 muaj e 8 ditë burgim një personi i cili ...

Skandali me dënimin e përdhunuesit të 15 vjeçares, reagon Kryeprokurori i Shtetit

Kallxo.com ka raportuar sot gjatë ditës se dënimi me 8 muaj e 8 ditë burgim për personin që dhunoi 15 vjeçaren në Gjakovë nuk mund të rritet, pasi ...

Hulumtimi i KALLXO.com - I akuzuari për 60 mijë euro fajde deklarohet për fajësinë para gjykatësit

Driton Podrimçaku, është sjellë sot para gjykatës së Pejës për t’u ballafaquar me akuzën e prokurorisë për fajde.

Iniciohet procedurë disiplinore për bashkëshortin e deputetes së LVV-së pas raportimit të KALLXO.com

Policia e Kosovës ka iniciuar procedurë disiplinore ndaj Fisnik Millakut, pas raportimit të KALLXO.com se i njëjti është gjobitur pas organizimit të ahengut për djalin e ...