array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/ligji/"
 }
}

Pejë, mungon avokati dështon seanca për vrasjen që dyshohet se u krye shkaku i borxhit prej 77 mijë eurove

Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë seancën gjyqësore për vrasjen e 6 marsit të vitit 2017, ku nga plumbat e shkrepur u vra Mentor Zekaj.

KGjK shpallë konkurs për gjyqtarë në Gjykatën Supreme dhe të Apelit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka votuar për aprovimin e pikave të rendit të ditës për shpalljen e konkurseve të brendshme ...

KGjK zgjedh nënkryetarin e Gjykatës së Prishtinës dhe Ushtruesin e Detyrës së kryetarit të Gjykatës së Apelit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës e ka emëruar gjyqtarin Dren Rogova, nënkryetar të Gjykatëse së Prishtinës.

Ish-drejtori i shkarkuar i Autoritetit të Aviacionit Civil e paditë Qeverinë

Eset Berisha, ish-drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës, ka paditur Qeverinë e Kosovës lidhur me vendimin për shkarkimin e tij nga ...

800 euro gjobë pasi e pranoi fajësinë për armë pa leje

Në gjykatën e Prizrenit, është mbajtur shqyrtimi fillestar ndaj të pandehurve Armend Kubati dhe Lulzim Pasuli.

Tridhjetë ditë paraburgim të dyshuarit për dhunim

Për të dyshuarin për kryerje të dhunimit me inicialet B.B., Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar ...