VIDEO: Vushtrri, digjen goma për t’ua marrë telat për t’i shitur për skrap

Një qytetar ka dërguar pamje nga Vushtrria, të cilat tregojnë se si dikush po djeg goma të automjeteve, duke ndotur ambientin dhe ajrin.

Sipas qytetarit, ky veprim po kryhet nga persona që pas djegies së gomave të marrin telat dhe t’i shesin për skrap.

Përveç ndotjes që shkaktohet nga djegia e gomave në video shihet se në këtë pjesë ka edhe shumë mbeturina.

Këto janë pamjet e dërguara nga qytetari: