Vaksina mbërrin edhe në fshatrat e izoluara të Malit të Zi

Ekipe të punonjësve mjekësorë po shkojnë në disa prej zonave më të izoluara të Ballkanit, si pjesë e nismës së Malit të Zi për vaksinimin e popullsisë kundër COVID-19.

Një automjet me punonjës shëndetësorë dhe një vullnetar të Kryqit të Kuq udhëton drejt një fshati malor në zonën e izoluar të Kollashinit, në pjesën qendrore të Malit të Zi.

Punonjësit shëndetësorë në fshatin malor të Levishtës.

Një fshatare merr një dozë të vaksinës kundër COVID-19, afër një distiluesi të alkoolit në Levishtë.
Mali i Zi ka një popullsi prej rreth 620.000 banorësh, afro një e treta e të cilëve jetojnë në komunitete rurale.

Një punonjëse shëndetësore dhe një vullnetar i Kryqit të Kuq ecin nëpër fshat drejt marrësit të radhës të vaksinës. REL