Protestojnë punëtorët teknikë të UP-së

Punëtorët teknikë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” po protestojnë sot para rektoratit të UP-së, për pagën e dhjetorit të vitit të kaluar, si dhe për kontratat e punës.

Sipas protestuesëve, nëse nuk do të rregullohet çështja e kontratave, ata do të protestojnë çdo ditë.

Në protestë e pranishme është edhe policia./RTV21