Postet nga: UP

UP inauguroi Qendrën për Studentët me Nevoja të Veçanta

Ofrimi i mbështetjes dhe shërbimeve për studentët me nevoja të veçanta, duke siguruar qasjen e tyre të barabartë në mundësitë arsimore dhe duke nxitur ...

Dekani i Fakultetit të Edukimit thotë se “po i menaxhojnë brenda” denoncimet ndaj Xhevat Krasniqit për “komunikim joprofesional” me stafin

Dekani i Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës (UP), Blerim Saqipi, ka thënë se rastet e raportuara në këtë Fakultet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi për “...

Kurti flet për rastin e profesorit Xhevat Krasniqi, i denoncuar për ngacmim seksual

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur lidhur me rastin e profesorit të Universitetit të Prishtinës, Xhevat Krasniqi, i denoncuar për ngacmim seksual të disa studenteve.

VIDEO - Aktivistët ndërprenë orën e profesorit Xhevat Krasniqi, i denoncuar për ngacmim seksual

Me fishkëllima, aktivistë nga Lëvizja Studentore Feministe kanë penguar orën e ligjëratës së profesorit së Universitetit të Prishtinës, Xhevat Krasniqi, i denoncuar për ...

Këshilli i Etikës i UP-së i kërkoi Fakultetit të Edukimit vlerësimin e performancës të profesorit Xhevat Krasniqi

Këshilli i Etikës i Universitetit të Prishtinës i ka kërkuar Fakultetit të Edukimit vlerësimin zyrtar të performancës së profesorit të rregullt, Xhevat Krasniqi, në ...

Këshilli i Etikës kërkon nga Fakulteti i Mjekësisë t’i ridërgojë nënshkrimet e studenteve që denoncuan ngacmimin seksual

Në mbledhjen e mbajtur të Këshillit të Etikës në Universitetin e Prishtinës, më 17.04.2024, për trajtimin e denoncimit të studenteve ndaj profesorit Xhevat Krasniqi për ngacmim ...

Përfundon mbledhja e Këshillit të Etikës së UP-së, protestuesit e bllokojnë derën e Rektoratit

Protestuesit e kanë bllokuar derën e objektit të Rektortit të Universitetit të Prishtiëns, pasi Këshilli i Etikës në mbledhjen e së mërkurës nuk mori ...

Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, UP-ja: S'ka arsye për dramatizim të situatës

Universiteti i Prishtinës ka reaguar në lidhje me denoncimin për ngacmim seksual që 27 studente i kanë bërë profesorit Xhevat Krasniqi, duke kërkuar më shumë kohë pë...