Postet nga: ngacmimet seksuale

Marshi i nxënësve “Traum, jo lojë”

Nxënësit e shkollave të mesme në komunën e Prishtinës me sloganin “Traum, jo lojë” kanë marshuar në sheshin “Zahir Pajaziti” pas rastit të ngacmimit seksual ndaj ...

Nuk punon sepse druan për sigurinë e vajzës 12-vjeçare

Hana nga Prishtina, e cila ka përfunduar Fakultetin e Pedagogjisë në Universitetin e Prishtinës, ka vendosur të mos kërkojë punë.

Liridona Sijarina: Ngacmimi seksual është vepër kriminale

Jo vetëm për një fjalë goje, por edhe për një shikim, mund të përfundosh prapa grilave.

Drejtori i DKA-së: Në Gjilan nuk e kemi asnjë rast të raportuar të ngacmimit seksual

Asnjë rast i ngacmimit seksual deri më tani nuk është raportuar të ketë ndodhur në institucionet e arsimit në komunën e Gjilanit.

Si u përjashtua asistenti në Fakultetin e Mjekësisë për ngacmim seksual?

Një asistenti të Fakultetit të Mjekësisë i është shkëputur kontrata e punës pasi i njëjti dyshohej se kishte ngacmuar seksualisht një studente.

Ngacmimet seksuale - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po ndiqni debatin për ngacmimet seksuale.

Vetëm 57 psikologë në mbi 1,000 shkollat e Kosovës

Kosova llogaritet t’i ketë 1 mijë e 58 institucione arsimore publike. Por, sipas të dhënave të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit janë vetëm 57 psikologë të punë...

Frika e grave për të raportuar ngacmimet seksuale në punë

Në mes të stigmës, të pambrojtura nga punëdhënësit e shteti, gra punëtore kanë rrëfyer ngacmimet seksuale në dhe gjatë punës nga koleget e ...