Kriza e informacioneve - LIVE

Sonte në “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për krizën e informacioneve.

Pse vendosi Prokuroria e Tiranës ndalimin e publikimit të informacioneve që dyshohet se u hakuan nga Irani?

A duhet mediat t’i publikojnë këto informacione apo të zbatojnë vendimin e Prokurorisë?

Si është e rregulluar kjo çështje në Kosovë?

A i ktheu të dhënat KPM pas sulmit të fundit kibernetik?

A mund të ndiqen penalisht mediat për publikim të informacioneve të hakuara?

Për këtë temë diskutojnë në studio: Faruk Rexhaj, zëvendësues i kryeshefit KPM-së, Arber Jashari, avokat, Kreshnik Gashi, KALLXO.com dhe Zekirija Shabani, redaktor në ATV.