Postet nga: hakerët

Përdoruesit e WhatsApp-it të kenë kujdes nga hakerët

Përdoruesit e WhatsApp kanë marrë një paralajmërim për një sulm të ri hakerimi që mund t’u bllokojë llogaritë e tyre pasi ta kenë pranuar një telefonatë ...

SHBA: Rrezik nga punësimi i verikoreanëve në sektorin e teknologjisë informative

Shtetet e Bashkuara kanë paralajmëruar se punëtorët e teknologjisë informative nga Koreja Veriore janë duke tentuar të sigurojnë punë nga distanca, duke fshehur identitetin e vërtetë, ...

Microsoft thotë se po pengon tentimet e spiunëve ushtarakë rusë për hakim

Gjiganti teknologjik Microsoft, ka thënë se ka penguar përpjekjet për hakim nga spiunët ushtarakë rusë, të cilët kanë shënjestra ukrainase, amerikane si dhe në ...

"Anonymous" pretendon se i ka i hakuar stacionet televizive ruse

Kolektivi i hakerëve "Anonymous" pretendon se i ka hakuar transmetimet televizive shtetërore ruse për t'i shfaqur pamjet e luftës në Ukrainë, raporton BBC.

iPhone do të pranojë njoftime për ata që spiunohen nga qeveria

Apple do të dërgojë njoftime urgjente për njerëzit që janë objektiv i sulmeve të hakerëve të mbështetur nga shteti.

SHBA ofron 10 milionë dollarë shpërblim në luftën kundër hakerëve

Shtetet e Bashkuara thanë se ofrojnë 10 milionë dollarë shpërblim për informacionet që çojnë në identifikimin e kriminelëve kiberntikë.

Putin: I dorëzojmë hakerët nëse edhe SHBA-ja vepron njëjtë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka thënë se vendi i tij është i gatshëm të dorëzojë kriminelët kibernetikë në Shtetet e Bashkuara, por vetëm në...

Pas hetimit nga FBI, Policia e Kosovës kap grupin e dyshuar të hakerëve

Tre persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës nën dyshimet se të njëjtit kishin kryer vjedhje të kartelave bankare nëpër shtete të ndryshme të botë...