Agron Llugaliu - Foto: KALLXO.com

Intervistë me Agron Llugaliun, drejtori i ri i Doganës - LIVE

Sonte në #KallxoPernime transmetohet intervista me drejtorin e ri të Doganës së Kosovës, Agron Llugaliun.

Drejtori flet për kontrabandën në Kosovë.

Cila është veçoria dalluese e kontrabandës ne veri nga pjesët e tjera të Kosovës?

Cilat janë produktet që kontrabandohen më së shpeshti në Kosovë nga shtetet tjera?

Çka thotë drejtori i Doganës për makinat për prodhimin e kryptovalutave në veri?

Ku ndodh shmangia më e madhe doganore në Kosovë e ku ngec shteti në mbledhjen e të hyrave?

A e di shteti i Kosovës se ku shkon duhani i papërpunuar që hyn në Kosovë nëpërmjet rrugëve malore?

A ka kontroll shteti në shitjen e telefonave mobilë dhe sa ndodh shmangia e pagesës së tatimit për këto produkte?