Postet nga: Agron Llugaliu

Çka kontrabandohet më shumë në Kosovë nga vendet fqinje?

Drejtori i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, ka thënë se kontrabanda është më e theksuar në veri të vendit. Por, kontrabandë ka edhe në pikat e tjera ...

Llugaliu: Në veri personat e arrestuar për kontrabandë nuk u gjykuan, kam njohuri se janë pjesë e bizneseve

Drejtori i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, ka thënë se në vitin 2015 janë arrestuar 12 persona në veri të vendit për kontrabandë me barna dhe duhan.

Llugaliu: Supozohet se gjatë kohës së barrikadave ka pasur aktivitet të rritur të kontrabandës në veri

Drejtori i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, deklaroi se supozohet që gjatë kohës së barrikadave në veri të vendit ka pasur edhe aktivitet të shtuar të kontrabandë...

Drejtori i Doganës: Mënyra si doganierët e komunitetit serb në veri kanë dhënë dorëheqje e bën të pamundur kthimin e tyre

Drejtori i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, ka thënë se zyrtarët doganorë të Kosovës nga komuniteti serb janë detyruar të japin dorëheqje për ...

Intervistë me drejtorin e Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet intervista me drejtorin e Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu.

5 miliardë euro mallra importoi Kosova gjatë 2022, 370 milionë janë nga Serbia

Kosova ka importuar 5.6 miliardë euro mallra gjatë vitit 2022 ndërsa ka eksportuar mallra në vlerë 869 milionë euro.

700 milionë euro eksport dhe 4.6 miliardë import në vitin 2021 nga Kosova

Kosova ka eksportuar mallra rreth 700 milionë euro gjatë vitit 2021, ndërsa importi ka arritur në shifrën 4.6 miliardë euro.

Drejtori i Doganës flet për kontrabandën, arrestimet e doganierëve, mashtrimin me celularë e me kilometrat e automjeteve

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me drejtorin e ri të Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu.