Grumbull i mbeturinave në afërsi të QKUK-së

Një qytetar ka dërguar fotografi në adresë të KALLXO.com, në të cilat shihet grumbull i mbeturinave.

Pamjet janë në afërsi të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Sipas qytetarit, grumbulli mbeturinave gjendet prapa QKUK-së, në rrugën ‘Holger Pedersen’ në Prishtinë.

 

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Evropian.