Postet nga: Klinika Emergjente

QKUK thotë se Klinika Emergjente është e mbingarkuar

Klinika Emergjente e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës mbetet klinika më e mbingarkuar në tërë sistemin shëndetësor në vend.

Përurohet Klinika Emergjente e renovuar

Objekti i renovuar i Klinikës Emergjente në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës është përuruar sot nga drejtuesit e shtetit.

Mbi 250 pacientë në ditë kërkojnë ndihmë në Emergjencë

Frekuenca ditore e pacientëve vetëm në Klinikën Emergjente në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës është rreth 250 pacientë.

Kryqi i Kuq do ta ndihmojë Klinikën Emergjente me ekipe vullnetare

Është nënshkruar Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), Klinikës Emergjente dhe Kryqit të Kuq të Kosovës, në ...

QKUK Ka Nevojë për 600 Infermierë

Qendra Klinike Unviersitare e Kosovës ka njoftuar se ka nevojë urgjente për së paku 100 infermierë.

QKUK në Gjendje Gatishmërie

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) është në gjendje gatishmërie për të ofruar ndihmë në rast të eskalimit të situatës gjatë protestës kundër ratifikimit ...

Kurs Intensiv për Mjekët që Luftojnë me Vdekjen

Kursi dyditësh ku ligjëruan drejtori i Qendrës Kombëtare të Urgjencës në Shqipëri Skender Brataj dhe drejtori i Klinikës Emergjente në Shërbimin Spitalor ...