Edhe shtatë të shëruar nga coronavirusi në Kosovë

Shtatë persona kanë rezultuar negativë në testet për virusin COVID-19 në testimet e sotme.

Sipas njoftimit, shtatë persona që kishin qentë të infektuar tashmë janë shëruar.

Kjo e çon numrin e përgjithshëm të të shëruarve në 23.

Në anën tjetër, sipas njoftimit, pesë persona janë testuar dhe kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 duke e quar numrin e të infektuarve në 140.