ARKIV - Protesta te Pallati i Drejtesise

Administrata e Gjykatave dhe Prokurorive hyjnë në grevë

Sindikata e punëtorëve të judikaturës, njofton opinionin publik që nga sot të gjithë punëtorët e administratës së Gjykatave dhe Prokurorive të Republikës së Kosovës, do të hynë në grevë të përgjithshme.

Kërkesa e grevistëve është rritja e pagave për 100%, për rreth 2 mijë punëtoret e administratës dhe rregullimi i statusit të tyre.

Kjo nuk është hera e parë që kjo sindikatë me punëtorë hynë në grevë për të njëjtën arsye, rritjen e pagave.