Postet nga: Kreshnik Gashi

Gashi: Ne nuk kemi mundur të ndërhyjmë në marrëveshjen e Telekomit me Z Mobile

Kreshnik Gashi, kryesues i bordit të ARKEP-it është i ftuari i radhës për tu intervistuar nga Komisioni Hetues Parlamentar për gjendjen e PTK-së.

Kosova pjesëmarrëse e BEREC përmes ARKEP-it

Kryetari i Bordit të Autoritetit Rregullativ të komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP),Kreshnik Gashi është duke marrë pjesë në seancën plenare të udhëheqësve të Rregullatorëve Evropian ...

Vetëm 24 Komuna nga 38 prej tyre janë treguar transparente në publikimin e shpenzimeve në dreka dhe darka zyrtare

Në tryezën e organizuar nga BIRN ku u publikuan gjetjet e shpenzimeve të parasë publike në dosjen #SaHanShefi, redaktori i KALLXO.com, Kreshnik Gashi ka treguar rrugën disa ...

Pse Kosova i hapi dyert për riatdhesimin e kosovarëve të kthyer nga Siria?

Sonte në emisionin debatues “Click” të RTV21, ishte i ftuar Kreshnik Gashi nga BIRN , i cili në lidhje me kthimin e kosovarëve nga Siria ka thënë që Kosova ...

Gashi: Qeveria nuk e do gruan në pozita vendimmarrëse

Gjatë konferencës së organizuar nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim me temë “Përtej margjinalizimit – Çfarë tani dhe çfarë më tutje?”, mes tjerash u tha se ...

Gashi: Shoqëria duhet të ndërmarrë masa për të parandaluar veprime që cenojnë sistemin e drejtësisë

Sonte i ftuar në emisionin debatues, “Click” të RTV21, ishte Kreshnik Gashi nga BIRN, i cili në lidhje me rastin Blakaj u shpreh që nuk do të duhej ministri i ...

BIRN mban trajnim për standardet e vërtetimit të fakteve nga mediat lokale në Mitrovicë

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) ka mbajtur një trajnim dyditor në Universitetin e Mitrovicës me temën "Zbatimi i standardeve të vërtetimit të fakteve nga mediat ...

Gashi: Albin Kurti u dënua me 1.3 vjet burg për armëmbajtje, standardi duhet të vlejë edhe për Sami Lushtakun

Gazetari Kreshnik Gashi ka bërë një analogji mes dënimit me 1.3 vjet burg të deputetit Albin Kurti dhe dënimit të mundshëm të ministrave Dardan Gashi e Endrit ...