array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(27) "https://kallxo.com/impakti/"
 }
}

Raportimet në KALLXO.com dërguan hetuesit tatimor në bastisje tek biznesi që ofron mbjellje të flokëve

Një raportim i paraqitur para pak muajsh në KALLXO.com se një biznes në Prishtinë i cili ka për aktivitet mbjelljen e flokëve është duke iu shmangur detyrimeve ...

Pas raportimit të KALLXO.com jep dorëheqje mjeku nga Lipjani

Pas raportimit të KALLXO.com për mjekun nga Lipjani, Omer Shkrijel i cili mbante katër vende pune në të njëjtën kohë, ky i fundit ka dhë...

Komuna e Prishtinës anulon pëlqimin për xhirime dhe instalimin e një shtëpie druri në parkun e Gërmisë

Organizata ‘Qytetarët aktivë’ kanë bërë të ditur se Drejtoria e Shërbimeve Publike në komunën e Prishtinës ka anuluar pëlqimin për xhirime dhe instalimin ...

Raportimi i KALLXO.com, ngritet aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Rahovec

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Komunën e Rahovecit, Samir Mustafës.

Graf 1-Rruga në lagjen e komunitetit ashkali në fshatin Gelancë, Komuna Suharekë

Pas hulumtimit, Komuna rregullon rrugën në fshatin Gelancë

Rruga në lagjen ku jeton komuniteti ashkali, në fshatin Gelancë të Komunës së Suharekës, kishte kohë që ‘dora e shtetit’ nuk e kishte rregulluar, ndonëse pushtetet ndë...

Hulumtimi i KALLXO.com, Prokuroria e Prizrenit ngrit aktakuzë ndaj ish-drejtorit të Haskukës

Hulumtimi i KALLXO.com për dyshimet për 'gjakderdhjen' financiare në Prizren’ ka rezultuar me aktakuzë për ish-drejtorin e Shërbimeve Publike në Komunën e Prizrenit, Levent ...