array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(27) "https://kallxo.com/impakti/"
 }
}

Monitorimi nga KALLXO.com rezulton me ndryshime pozitive në respektim të masave anti-COVID në Universitetin e Prizrenit

Në fakultetet e Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”, kanë filluar të merren më seriozisht masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Avdullah Hoti kërkon nga Selim Selimi ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores së Institutit të Mjekësisë Ligjore

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti, ka kërkuar nga ministri në detyrë i Drejtësisë, Selim Selimi, ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores së Brendshme të Institutit ...

Pas raportimit të KALLXO.com pastrohet trotuari në Vushtrri

Trotuari në rrugën, “Bedri Pejani” në Vushtrri tashmë është i kalueshëm.

Konfirmohet hulumtimi i KALLXO.com, ShSKUK-ja angazhoi kundërligjshëm këshilltarin ligjor

Bordi i ShSKUK-së i ka shkelur dy ligje dhe statutin e këtij institucioni kur e ka angazhuar me kontratë për shërbime pa asnjë procedurë këshilltarin ligjor, ...

Pas interesimit të KALLXO.com, Komuna e Prizrenit largon nga web- faqja dokumente që pëmbanin të dhëna personale të qytetarëve

Komuna e Prizrenit në web faqen e saj ka publikuar të gjitha dokumentet lidhur me legalizimet e objekteve të cilat kanë përmbajtur të dhëna personale të qytetarëve ...

Lipjani qyteti i parë me internet pa pagesë - VIDEO

Tash e disa javë qytetarët e Lipjanit kanë qasje në internet pa pagesë në sheshe dhe parqe të qytetit.