Postet nga: ditari nga gaza

Ditari i Gazës, pjesa 18: 'Sa njerëz do t’i humbasim para se të shpëtojmë nga ky makth?'

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, e rrëfen një ditë tjetër në Gaza, ndërkohë që lajmet vijnë për vdekjen e një shoku të mirë dhe familjes së ...

Ditari i Gazës, pjesa 17: ‘A të zbardhen flokët nga stresi, frika dhe trishtimi brenda një muaji?  

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, e rrëfen edhe një ditë tjetër në Gaza.

Ditari i Gazës, pjesa 16: "Dua të vdes paqësisht, si një i moshuar dhe pasi t’i kem përmbushur të gjitha ëndrrat e mia"

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, rrëfen dy ditë në Gaza: fatin e atyre me shtetësi të dyfishtë; sikleti për t’i ngushëlluar njerëzit jashtë Gazë...

Ditari i Gazës, pjesa 12: ‘Nuk kemi qasje në internet... nuk e dimë se çfarë po ndodh’

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, flet për dy ditë të tjera në Gaza, duke u përpjekur të gjejë trajtim për një mace të sëmurë, duke e ...

Ditari i Gazës pjesa 11: Uji dhe energjia elektrike janë në minimum

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, e rrëfen një ditë tjetër në Gaza: evakuimet i dominojnë lajmet; uji dhe energjia elektrike janë në minimum

Ditari i Gazës pjesa 10: Mbijetesa, bërja e planeve dhe forca që marr duke dëgjuar Taylor Swift

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, rrëfen një ditë tjetër në Gaza: përpjekjet e ti për t’i ndihmuar të tjerët kur kanë nevojë të tillë; ...

Ditari i Gazës, pjesa e gjashtë: "Do të doja të isha zog, t’i hapja krahët e të fluturoja i lirë kudo"

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, i rrëfen ditët e fundit në Gaza: Gëzimin që pati pasi bëri një gjumë të mirë; gjendjen e vështirë e ...

Ditari i Gazës, pjesa e pestë: "Po mendoj se çfarë do të shkruhej në gurin e varrit tim nëse do të vdisja"

Ziadi, një palestinez 35-vjeçar, i rrëfen ditët e fundit në Gaza: Mbi vështirësinë e marrjes së kujdesit shëndetësor, të dëgjosh nga miqtë ...