array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Eraldin Fazliu

Eraldin Fazliu

Eraldin Fazliu është redaktor dhe gazetar. Në vitin 2014 ai ka përfunduar studimet post-diplomike për Politikat Europiane në Universitetin e Masaryk-ut në Republikën e Çekisë. Gjatë studimeve, Eraldini e shtoi interesin në politikën e jashtme të Bashkimit Europian, me theks të veçantë në hulumtimin e rolit të BE-së në promovimin e shtetit ligjor.

Prej vitit 2015 ai ka punuar si gazetar i politikës në revistën Kosovo 2.0 dhe ka kontribuar herë pas here për media të tjera të rajonit dhe ato ndërkombëtare duke përfshirë gazetën spanjolle El Pais.

Ai është lexues pasionant i politikës dhe historisë moderne.  Eraldini është redaktor menaxhues i Prishtina Insight.