Postet nga: Programi qeverisës

Përparim Rama nisi detyrën e kryetarit me inspektime

Edhe pse me ekip të pa formuar zyrtarisht, kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama, i cili nuk ka mbushur ende një muaj nga marrja e detyrë...

Ministri Murati: Po na kritikojnë njerëzit që e kanë sjellë borxhin publik në rreth 2.4 miliardë euro

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës, tha se borxhi publik i Kosovës është përafërsisht 2.4 miliardë.

Program qeverisës apo listë dëshirash?

Për shumicën dërrmuese të historisë politike të pasluftës në Kosovë programet qeverisëse ishin rezultat i diskutimeve midis partive politike që kërkonin formimin e një ...

Cili është programi ekonomik i Qeverisë Kurti?

Programi qeverisës 61-faqësh i Qeverisë Kurti e ka prioritet menaxhimin e pandemisë COVID-19 dhe ringjalljen ekonomike.

Kurti: Kur të kthehem nga Brukseli do publikohet programi qeverisës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se pasi të kthehet nga Brukseli, do ta publikojë programin qeverisës për katër vitet e ardhshme.

Premtimet e LVV-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e LDK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e AAK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...