Vera sjell Magjinë në ETC

Vera sjell Magjinë në ETC nga data 15  deri më 21 korrik.

Event dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme dhe Risi në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3RrliFE

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura me Zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis.

Për konsumatorët e ETC, kjo javë do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve Magjike. Rreth 5000 Dhurata, mundësi të jeni fitues i Çasteve Magjike të 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve  Automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë shumë Dhurata dhe surpriza.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com.

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3RrliFE

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Me pak magji, ju do të kurseni shumë në ETC.