Shell ju ofron V-Power pa kosto shtesë nga karburantet tjera

Për një kohë të limituar, Shell e ofron karburantin V-Power pa kosto shtesë nga karburantet tjera.

Shell V-Power është karburanti më i avancuar dhe efikas qe ofron Shell, i dizajnuar për pastrimin e dizneve (valvulave për shkarkimin e karburantit) dhe injektorëve, mbrojtje afatgjatë të motorit nga depozitat si dhe fuqi e efikasitet i lartë i motorit.

Nga këto cilësi tani mund të përfitojë edhe vetura juaj, edhe atë pa asnjë kosto shtesë nga karburantet tjera.

Nxito dhe furnizohu me karburantin që ofron performancën më të mirë për veturën tuaj!