Sharr Travel, urë lidhëse e diasporës kosovare në Zvicër me Kosovën

Kompania Sharr Travel ka bërë ndryshimin pozitiv duke organizuar transportin për 160 kosovarë të cilët jetojnë në Zvicër për të kaluar pushimet verore në atdheun e tyre, Kosovën.

Pas mbylljes më shumë se një vjeçare të ballafaqimit me Covid-19, Kosova është hequr nga lista e vendeve me rrezikshmëri të lartë nga pandemia dhe mërgimtarët tanë lirshëm po mund të vizitojnë Kosovën.

Numri i bashkatdhetarëve tanë të cilët kanë zgjedhur të kalojnë pushimet verore në Kosovë është shumë i madh, ndërsa Sharr Travel vazhdon të organizojë nisjet nga qytetet Geneva, Lusanne, Bern, St.Gallen, Zurich, Luzern, Bellinzone, Freiburg, Basel, Olten dhe Will për Kosovë dhe anasjelltas.

Sharr Travel posedon flotën e autobusëve më modern Euro 6, është duke organizuar udhëtime 4 herë në javë nga Zvicra në Kosovë.

Përveç çmimeve speciale për familje dhe stafit profesional gjatë udhëtimit ofrohen edhe pije, kafe dhe shërbime të tjera.

Për më shumë informacione, ju lutem të kontaktoni në:

Për rezervime kontaktoni në:

Kosovë:

+ 381 38 610 015

+ 383 44 610 015

+ 383 49 610 015

+ 383 44 542 029

+383 49 344 260

Zvicër:

+41 44 500 41 55

+41 76 531 06 37 viber

Mund të vizioni edhe faqen https://sharrtravel.com/ ose https://www.facebook.com/SharrTravel