Postet nga: Mërgimtarët

Kolona deri në 200 metra në dalje të kufirit në Merdar

Bashkatdhetarët që vizituan këto ditë Kosovën, duket se kanë filluar të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

Malishevë, parkingu i Komunës vihet në shërbim të mërgimtarëve

Komuna e Malishevës ka njoftuar se parkingu në oborrin e Komunës nga sot e deri më  21 janar do të jetë në shërbim të mërgimtarëve.

Grabitjet, Policia apelon mërgimtarët të mos lënë gjësende të dukshme nëpër vetura

Për shkak të rasteve të shtuara të vjedhjeve brenda veturave me targa të huaja në Kosovë, Policia e Kosovës u ka bërë thirrje mërgimtarëve që ...

Mërgimtarëve do t'u kthehen paratë që paguan për policat e sigurimit kufitar

Të gjithë mërgimtarëve të cilët gjatë ditëve të fundit kanë hyrë në Kosovë dhe kanë paguar policën e sigurimit kufitar, do t’u kthehen paratë.

Mërgimtarët paguajnë policën e sigurimit kufitar nëse qëndrojnë në Kosovë pas 31 dhjetorit

Disa nga mërgimtarët të cilët kanë hyrë brenda në Kosovë mbrëmjen e kaluar kanë paguar edhe policën e sigurimit kufitar.

Kryetari i Suharekës lëshon parkingun e Komunës falas për mërgimtarët

Komuna e Suharekës ka vendosur që parkingun i cili gjendet në oborrin e Komunës ta lëshojë falas për mërgimtarët.

Ministria e Shëndetësisë: Mërgimtarët nuk kanë nevojë për testin për COVID-19 kur hyjnë në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka sqaruar se asnjë qytetar që kthehet nga vendet e tjera në Kosovë dhe që ka vendbanim në Kosovë nuk ka nevojë që me rastin ...

Pritjet e gjata në kufi, MPJD krijon shtabe emergjente për t`u dalë në ndihmë mërgimtarëve

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka krijuar shtabe emergjente për të menaxhuar ardhjet e bashkatdhetarëve.