Qisi oferte s’ke pa dhe nuk ke ni hala – 3… 2.. 1… NISSAN!

 

Auto Mita, distributori i autorizuar i veturave Nissan, ka lansuar ofertën më të re në treg të quajtur “3… 2… 1… NISSAN”.

Tri modelet e veturës Nissan SUV,  X-Trail, Qashqai dhe Juke vijnë me çmime të jashtëzakonshme dhe me të gjitha pajisjet!

FACEBOOK VIDEO: https://www.facebook.com/AutoMita.Nissan/posts/2766719923590867

Krahas super zbritjes, ju do të përfitoni edhe:

3… servise krejtësisht FALAS

2… rezervarë FALAS

1… kasko FALAS!

Prandaj, zgjedhe veturën që t’përshtatet dhe për tjerat mendon Auto Mita!

 

FOTO 4