Festë në Petrol Company, 7 cent më lirë në të gjitha pikat!

Nëntori na përgatit për fundin e vjeshtës, por ajo që e veçon është se ky muaj shënon disa data të rëndësishme për ne, siç është dita më e ngarkuar e vitit sa i përket blerjeve, Black Friday dhe ditën më të rëndësishme për popullin tonë, Festën e Flamurit, të cilën e festojmë me një krenari dhe emocion të pa përshkruar.

Për rastin e këtyre dy ditëve, kompania e njohur Petrol Company vjen me super zbritje në derivate.

Zbritja fillon që nga data 25 deri më 28 nëntor për 4 ditë rresht, ku gjithsecili pas çdo litre të blerë në derivatet Benzinë dhe Diesel mund të marrë 7 CENT zbritje në litër, në të gjitha pikat e saj.

Krahas zbritjes në derivate, Petrol Company ka një lajm tjetër të rëndësishëm.

Kjo kompania duke parë kërkesat e qytetarëve dhe si përgjigje ndaj tyre, hap një pikë të re në Orllat pikërisht më 25 nëntor, ku dhe do të ketë – 7 cent zbritje në Benzinë dhe Diesel.

Pika më e re e Petrol Company  do të ketë edhe restaurantin e saj “Be Happy”, me një menu të përsosur si dhe marketin e saj që ofron shumë zgjedhje “One Stop shop”. Me rastin e hapjes, në restorant do të ketë shumë oferta si: Hamburger 1+1 GRATIS, Sendwich 1+1 GRATIS, Kaqika 1+1 GRATIS dhe Picë 1+1 GRATIS. Lokacioni i pikës së re gjendet: Magjistralja Pejë – Prishtinë, 500m nga Ura e Orllatit ( Hotel Europa).

Vizitoni pikën më të afërt të Petrol Company dhe përfitoni -7 cent zbritje.