Postet nga: Derivatet e naftës

Ministria e Industrisë njofton se do të nxjerrë vendim të ri nëse rriten çmimet e derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se vendimi për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës dhe Karburanteve të Ripërtërishme dhe masat ...

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Çmimi i naftës sot, 4 centë më shtrenjtë se dje

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Shtetet e Bashkuara shqyrtojnë masat kundër rritjes së çmimeve të karburantit

Pasi OPEC+, organizata e vendeve prodhuese të naftës, vendosi këtë javë të pakësojë prodhimin e naftës, administrata e Presidentit Joe Biden po shqyrton masat e mundshme ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivative të naftës sot në Kosovë është 1.67 për litër, për benzinë është 1.34 euro dhe çmimi maksimal i lejuar ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.72 euro për litër, për benzinë është 1.58 euro ndërsa çmimi ...