Postet nga: cmimet e derivateve

Rritja e çmimeve të derivateve, flet kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve

Çmimet e derivateve në Kosovë kanë shënuar rritje në javët e fundit. Sot, një litër naftë ka kushtuar deri në 1 euro e 58 cent.

Sa fitojnë kompanitë e derivateve të naftës?

Në shumicën e pikave të shitjes së karburanteve në Kosovë, çmimi për një litër naftë sillet nga 1.44 euro deri në 1.50 euro.

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.73 euro ...

Këto janë çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka caktuar çmimet e derivateve të naftës edhe për sot.

Caktohet çmimi maksimal i shitjes së karburanteve për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.58 euro për litër, për benzinë është 1.35 euro dhe çmimi ...

Çmimet e derivateve të naftës sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.69 euro për litër.

Çmimi i naftës pritet të ngritet nga muaji maj edhe në Kosovë

Që nga fillimi i muajit maj paralajmërohet të ketë rritje të çmimit të derivateve edhe në Kosovë, për shkak të reduktimit të prodhimit të derivateve pasi që si ...