Postet nga: Tomë Gashi

Ekspertja e forenzikës tregon se a ka patur ndërhyrje në kamerat e sigurisë në rastin e gjykimit të Kristë Gjokajt dhe të tjerëve

 

EULEX demanton OVL-në e UÇK-së: Nuk e kemi ftuar askënd në objektet tona

Zyra për informim e misionit EULEX përmes një komunikate ka demantuar raportimin e Organizatës së Veteranëve të UÇK-së, lidhur me dorëzimin e pajisjeve të ...

Gjykimi ndaj ish Komandantit të stationit Policor në Gjakovë

Dështon seanca ndaj ish-komandantit të stacionit Policor në Gjakovë

Kristë Gjokaj, major në Policinë e Gjakovës dhe ish- komandant i Stacionit të Policisë në Gjakovë, Bekim Preqi, kapiten, si dhe zyrtarët policorë, Gëzim Biblekaj, Agron Idrizi, ...

Lirohet nga akuza avokati Tomë Gashi

Avokati Tomë Gashi u lirua nga akuza për shkelje të fshehtësisë së procedurës sot në Gjykatën e Prishtinës.

Shtyhet për nesër shpallja e aktgjykimit ndaj avokatit Tomë Gashi

Është shtyrë për nesër shpallja e aktgjykimit ndaj avokatit Tomë Gashi, i cili po akuzohet për shkelje të fshehtësisë së procedurës.

"Ka tentu me ma nxanë frymën", dëshmitari rrëfen rrahjen nga policët në Gjakovë

Kristë Gjokaj, major në Policinë e Gjakovës dhe ish- Komandant i Stacionit të Policisë në Gjakovë, Bekim Preqi, kapiten, si dhe zyrtarët policorë, Gëzim Biblekaj, Agron Idrizi, ...

Mbahet seanca ndaj avokatit Tomë Gashi, aktgjykimi pasnesër

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore ndaj avokatit Tomë Gashi, i cili po akuzohet për shkelje të fshehtësisë së procedurës.

Tomë Gashi autorizohet nga pronari i "Shtëpisë së Verdhë", për të ushtruar padi ndaj Dick Marty-t

Avokati Tomë Gashi ka njoftuar se ka marrë autorizimin e pronarit të të ashtuqajturës “Shtëpia e Verdhë” Mersin Katuçi, për të përgatitur kallëzim penal ...