Postet nga: Gjykimi për vrasje

Vrasja për hakmarrje në Pejë – I akuzuari del para Gjykatës së Apelit

Xhevdet Januzaj, i akuzuar për vrasje të rëndë në tejkalim të mbrojtjes së nevojshme ka dalë sot para kolegjit të Gjykatës së Apelit në seancën e ...

"Nanë e pse e vranë babin?” - Rrëfimi i gruas së Agonis Tetajt në Gjykatë

Albesa Cacaj ka dhënë dëshmi në Gjykatën e Pejës në rigjykimin e Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e burrit të saj, Agonis Tetajt.

Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarve për vrasjen me thikë në Prizren, mbrojtja lirimin e tyre

Për rastin e vrasjes me thikë në Prizren të ndodhur më 1 maj 2020, Prokuroria ka kërkuar dënimin e të akuzuarve, Orhan dhe Albert Ademaj, ndërsa mbrojtja kë...

Rasti i vrasjes me thikë në Prizren, me kërkesën e të akuzuarve shtyhet seanca

Të akuzuarit për vrasje, Orhan dhe Albert Ademaj, kanë kërkuar shtyrjen e seancës gjyqësore me qëllim të përgatitjes së tyre për deklarimin rreth ...

Vrasja e 19-vjeçarit në Prizren, Gjykata refuzon një ekspertizë shtesë

Gjykata e Prizrenit ka vendosur të mos pranojë kërkesën e avokatëve mbrojtës për një ekspertizë shtesë në gjykimin e Haxhi Selmanajt, i akuzuar për ...

Vrasja në Ferizaj, Gjykata refuzon kërkesën e mbrojtjes për ekzaminim ndërkombëtar të telefonit të viktimës

Një pjesë e seancës së sotme të gjykimit të Qëndrim Januzit, i akuzuar për vrasje të rëndë të Gazmend Hysenit, është mbyllur për publikun.

Gjykimi për vrasjen e Gazmend Hysenit, çfarë dëshmuan 3 dëshmitarët?

Tre dëshmitarë janë dëgjuar në gjykimin e Qëndrim Januzit, i cili akuzohet për vrasjen e Gazmend Hysenit, vrasje që ka ndodhur në maj të vitit të ...

Vrasja në Dragash, 65-vjeçarja deklarohet e pafajshme për vrasjen e kunatës

Nazire Abdyli, e dyshuar për vrasjen e kunatës, ka dalë sot përpara Gjykatës së Prizrenit për t’u ballafaquar me akuzën që rëndon ...