Postet nga: Tomë Gashi

Vendimi për Azem Sylën Merret Nesër

Ish komandanti i UÇK-së dhe ish deputeti i PDK-së, Azem Syla, do ta kalojë natën në qendër paraburgimi.

Lufta Kundër Korrupsionit

Lufta Kundër Korrupsionit

Në emisionin “Jeta në Kosovë”,  analizohet aksioni më i madh i realizuar nga misioni i EULEX-it dhe Policia e Kosovës në hetimet ndaj krimit të organizuar në Kosovë.

Arbana Xharra e Tomë Gashi Debatojnë për Guximin e Prokurorëve e Gjykatësve

Arbana Xharra e Tomë Gashi Debatojnë për Guximin e Prokurorëve e Gjykatësve

Kryeredaktorja e “Zërit”, Arbana Xharra dhe avokati Tomë Gashi, kanë debatuar në emisionin Jeta në Kosovë rreth asaj nëse EULEX-it duhet t’i vazhdohet mandati edhe përtej ...

Tomë Gashi: Me Qejf Apo me Zor, Azem Syla Duhet të Kthehet

Tomë Gashi: Me Qejf Apo me Zor, Azem Syla Duhet të Kthehet

Tomë Gashi, avokat i deputetit të PDK-së Azem Syla, thotë se klienti i tij duhet të kthehet sa më shpejt në Kosovë për të dalë para prokurorit dhe gjykatë...

Bastisjet për Prona në ‘Jeta në Kosovë’

Bastisjet për Prona në ‘Jeta në Kosovë’

Në emisionin “Jeta në Kosovë”, sonte do të transmetohet debati në të cilin do të analizohet aksioni më i madh i realizuar nga misioni i EULEX-it dhe Policia e Kosovë...

Lirohet nga Paraburgimi Mërgimtari që Kërkoi Pasaportën

Lirohet nga Paraburgimi Mërgimtari që Kërkoi Pasaportën

Pasi Gjykata e Apelit ktheu në rivendosje vendimin e gjyqtares Naime Krasniqi-Jashanica për paraburgimin e mërgimtarit të dënuar Xhemajl Imeri, atij i është ndërprerë kjo masë.

Mërgimtari Shkon në Burg Pasi Kërkoi Pasaportën

Mërgimtari Shkon në Burg Pasi Kërkoi Pasaportën

Një situatë e pazakontë është zbuluar në prag të procesit gjyqësor ndaj Xhemajl Imerit. I dënuar me burgim prej nëntë muajsh mërgimtari me shtetësi gjermane ë...