Postet nga: Teuta Krusha

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it: Ish-drejtori i Ramadan Mujës kërkon t’i lexohet aktakuza dy herë

Shtatë të akuzuar, ish-zyrtarë të komuns së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infrakos”, kanë dalë para gjykatës në Prizren për t’u përgjigjur në akuzat ...

Vdekja e 3 vjeçares Xheneta Gashi, Gjykata sot shpallë aktgjykimin ndaj ish-drejtorit të Komunës

Më 6 qershor të vitit 2016, 3 vjeçarja Xheneta Gashi nga shembja e shtëpisë afër vendbanimit të saj pësoi plagë të rënda në kokë dhe në trup, të ...

Skandali mishit nga Belgjika, dështon seanca ndaj të akuzuarit Anton Jupa

Seanca gjyqësore ndaj Anton Jupës, i akuzuar për në rastin e skandalit të mishit të prishur, i importuar nga Belgjika ka dështuar të mbahej sot në ...

Vdekja e tre vjeçares Xheneta Gashi, ish-drejtori komunal nuk i përgjigjet ftesës për të dëshmuar në gjyq

Hasan Hasani, ish-drejtor i Shërbimeve Publike, në komunën e Prizrenit, nuk është paraqitur në Gjykatë edhe pse ka qenë i ftuar si dëshmitar dhe ftesën e ...

Prizren: Nëna rrëfen se si tre vjeçaren e mbuloj muri i dheut

Më 6 qershor të vitit 2016, Xheneta po luante në rrugë dhe nga shembja e shtëpisë afër vendbanimit të saj ajo pësoi plagë të rënda në kokë dhe ...

Urdhërohet super-ekspertizë ndaj të akuzuarit për vrasje të rëndë në prani të Policisë

Mbrojtja e Skender Berishës, i akuzuar për vrasje të rëndë nw Arbanë të Prizrenit, kërkoi sot nga trupi gjykues i përbërë nga Skender Çoç...