Postet nga: “tregu i gjelbër”

Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Prishtinës pastron Tregun e Gjelbër në Zonën Industriale

Ditë më parë KALLXO.com raportoi për gjendjen e rëndë më mbeturina në Tregun e Gjelbër te Zona Industriale në Prishtinë.

Pamje - Tregu i gjelbër në Prishtinë i shndërruar në vatër mbeturinash

Tregu i i gjelbër i cili gjendet në dalje të Prishtinës krahas shërbimit si pikë kryesore për ushtrimin e veprimtarisë së tregtarëve dhe shitësve, ë...

Inspekcioni aksion te 'Tregu i gjelbër', largohen shitësit nga rrugët

Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Prishtinës ka zhvilluar një aksion për të larguar të gjithë shitësit nga rrugët në afërsi të tregut të ...

'Tregu i Gjelbër' në Gjilan larg funksionalizimit, Auditori gjen shkelje edhe në procedura të prokurimit

Që nga viti 2019 qytetarët e Gjilanit dhe tregtarët patën premtime publike se ndërtimi i Tregut të Gjelbër do të përfundojë në vitin 2020, por tre ...

FOTO: Dëmet e shkaktuara nga zjarri në Tregun e Gjelbër

Sot pasdite ka shpërthyer një zjarr në Tregun e Gjelbër ne Zonën Industriale të Prishtinës.

Policia jep detaje për zjarrin në Tregun e Gjelbër

Pak më herët u raportua për një zjarr në Tregun e Gjelbër n Zonën Industriale të Prishtinës.

Vërshime afër tregut të gjelbër në Gjilan - VIDEO

Gjatë ditës së sotme, qytetarët kanë dërguar në KALLXO.com video të vërshimeve të disa komunave.