Postet nga: Teuta Krusha

Prokuroria kërkon që dy gjeodetëve të akuzuar t’u ndalohet ushtrimi i profesionit dhe t’u merret licenca

Një ndarje e parcelës, e cila sipas Prokurorisë ishte bërë në mënyrë të kundërligjshme dhe pa aprovimin e njërit prej bashkëpronarëve Gjevlekaj, ka ...

Gjykimi për vjedhje në “Viva Fresh Store”, dëshmitari: Janë dëgjuar të shtëna me armë

H.B., dëshmitar i rastit të vjedhjes së kryer në një market në fshatin Korishë të Prizrenit, ka dhënë versionin e tij rreth ngjarjes.

Gjykimi për vjedhjen grabitqare në “Viva Fresh Store”, shikohen pamjet e kamerave

Në gjykimin e katër të akuzuarve për vjedhje grabitqare në supermarketin “Viva Fresh Store” është bërë shikimi i CD-së me pamjet nga vendi i ngjarjes në momentin ...

Prizren, gjeodetja e akuzuar: Ndarja e parcelës nuk e ka dëmtuar asnjërin prej vëllezërve Gjevlekaj

Luljeta Rizanaj, e akuzuar së bashku me Bajram Selmanin, se kanë bërë ndarjen e parcelave pa lejen, dokumentin dhe kërkesën e njërit nga katër bashkë...

Deklarohen para Gjykatës dy gjeodetët e akuzuar se kanë bërë ndarjen e tokës pa lejen e njërit vëlla

Dy gjeodetët, Bajram Selmani dhe Luljeta Rizanaj kanë dhënë mbrojtjen e tyre para trupit gjykues. Prokuroria po pretendon se të akuzuarit kanë bërë ndarjen e parcelave pa ...

Gjykimi për degradimin e hekurudhës në Prizren, dëshmitarja: Kemi vepruar sipas planit rregullues urban

Gjykimi për dëmtimin e hekurudhave të Kosovës në linjën Prizren-Klinë ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitares së radhës Gjejlane Gjini, e cila fillimisht ...

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it, dëshmitari: Hekurudha nuk është dëmtuar nga ndërtimet përreth saj

Gjykimi ndaj shtatë ish-zyrtarëve të komunës së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infrakos” ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarit Nexhmi Rama.

Shtyhet seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu

Gjykimi ndaj ish inspektorit të Komunës së Prizrenit, Nexhemdin Musliu, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare ka dështuar që të mbahet.