Postet nga: Besnik Krasniqi

Gjykimi i Besnik Krasniqit, akuzohet se e punësoi të emëruarin politik në pozitën e drejtorit të bordit në “Eko-Regjion”

Në Gjykatën e Prizrenit sot është mbajtur shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit Besnik Krasniqi, i cili po akuzohet për veprën penale - keqpërdorim i pozitë...

Procesi që u shty disa herë për shkak të adresës

Padia për shpifje e Nehat Maxhunit kundër gazetarit Besnik Krasniqi u mbyll duke u konisideruar si padi e tërhequr tre vjet pasi Maxhuni dorëzoi lëndë...

Konsiderohet e tërhequr padia e ushtruar nga ish-kandidati i AAK-së për deputet kundër gazetarëve

Në seancën përgatitore të mbajtur sot në Gjykatën e Prishtinës është konsideruar e tërhequr padia e ushtruar nga Nehat Maxhuni kundër gazetarit Besnik Krasniqi ...

Propozohet ndryshimi i emrit të AAK-së

Partia e Ramush Haradinajt në kuvendin e radhës mund ta ndërroj emrin, nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në Aleanca Nacional Demokratike (ADN).

Në shtator pritet që Kosova të bëhet me Ligjin për Fondin Sovran

Lëvizja Vetëvendosje erdhi në pushtet duke premtuar themelimin e Fondit Sovran, i cili vlerësohej si projekti më i madh ekonomik në vend.

AAK: Fondi Sovran në kundërshtim flagrant me Kushtetutën

Projektligji për Fondin Sovran është në kundërshtim me Kushtetutën, përkatësisht me nenin 10, ku Kosova determinohet si vend i ekonomisë së lirë.

Besnik Krasniqi: Ndërmarrjet publike janë të kapura nga politika tash e 20 vite

Besnik Krasniqi, ish- udhëheqës i monitorimit të ndërmarrjeve publike në ‘ Kallxo Përnime’ tha se kapja e ndërrmarrjeve publike nga politika është tash e 20 vite.

Besnik Krasniqi jep dorëheqje nga Njësia për Monitorim të Ndërmarrjeve Publike

Nga nesër, udhëheqësi i Njësisë për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike në Ministrinë e Ekonomisë, Besnik Krasniqi nuk do ta drejtojë këtë ...