Postet nga: Arben Krasniqi

Ndërpritet seanca e gjykimit të ish-zyrtarëve të Komunës së Prizrenit, të akuzuar për këmbim të pronës

Arben Krasniqi, ish-udhëheqës i sektorit ligjor të Komunës së Prizrenit dhe Shqipëron Krasniqi, ish-përfaqësues ligjor i kësaj Komune, janë ulur në bankën ...

Apeli refuzon ankesat ndaj dy ish zyrtarëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për këmbimin e pronës publike

Gjykata e Apelit i ka refuzuar si të pabazuar ankesat e Shqipëron Krasniqit dhe Arben Krasniqit, të cilët po akuzohen se kanë bërë këmbimin e pronë...

Dosja e Prokurorisë për dy ish-zyrtarët e Prizrenit të akuzuar për këmbimin e pronës publike kundërligjshëm

Kundërshtojnë aktakuzën për korrupsion ish zyrtarët ligjorë të Komunës së Prizrenit

Ish zyrtarët ligjorë të Komunës së Prizrenit, i mohojnë akuzat për keqpërdorim të detyrës

Arben Krasniqi, ish-udhëheqës i sektorit Ligjor të Komunës së Prizrenit dhe Shqipëron Krasniqi, ish-përfaqësues ligjor i kësaj komune, në seancën e sotme ...

Dy zyrtarët ligjor të Prizrenit lirohen nga paraburgimi

Shefi i zyrës ligjore i Komunës së Prizrenit Arben Krasniqi dhe Shqipron Krasniqi përfaqësuesi ligjor i Komunës sot janë liruar nga paraburgimi

Mytaher Haskuka lut gjykatën t’i shtyjë seancat për lëndët e komunës

Caktimi i masës së paraburgimit për dy zyrtarët ligjorë të Komunës së Prizrenit i ka nxjerrë telashe kësaj komune.

Gjykata vendosi për dy zyrtarët e arrestuar të Komunës së Prizrenit

Një muaj paraburgim i ka caktuar Gjykata e Prizrenit dy zyrtarëve ligjorë të Komunës së Prizrenit të arrestuar të enjten.

Zyrtarët ligjorë të Komunës së Prizrenit nën arrest për 48 orë

Dy zyrtarë të zyrës ligjore të Komunës së Prizrenit janë arrestuar pak orë më parë.