Postet nga: stacioni i autobusëve

Policia, zjarrfikësit e autoambulanca në Stacionin e Autobusëve pas alarmit për mjet shpërthyes

Policia e Kosovës, Ekipet Mjekësore të Ndihmës së Parë dhe Ekipet e Zjarrfikësve janë në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë pas alarmit për një ...

Inspektorati i Punës anulon konkursin në “Stacionin e Autobusëve” në Ferizaj dhe e gjobit me 500 euro

Konkursi për pozitën “Asistent/e të Zyrtarit të Lartë Financiar” në Ndërmarrjen Publike “Stacioni i Autobusëve” në Ferizaj është anuluar dhe është rishpallur përsëri. ...

Xhafer Tahiri pas ‘Debat Pernime’ publikon shkresën drejtuar Prokurorisë për çështjen e stacionit të autobusëve në Vushtrri

Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka publikuar shkresën që ka dërguar në prokurori për çështjen e stacionit të autobusëve në këtë qytet.

Sunguri nga KDTP: Brenda një viti do të ndërtojmë stacionin e autobusëve në Vushtrri

Kandidati për kryetar të Komunës së Vushtrrisë, Ergin Sunguri nga Partia Demokratike Turke e Kosovës, ka premtuar se brenda një viti do të ndërtojë stacionin e ...

Stacioni i Autobusëve në Gjilan shndërrohet në Ndërmarrje Publike Lokale

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe drejtori i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Valon Tolaj, kanë nënshkruar sot marrëveshjen e bashkëpunimit për ...

Tahiri: S'kemi kërkesë nga Ministria e Drejtësisë për ndalje të punës tek ish Vicianum

Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka thënë se Komuna e Vushtrrisë nuk ka kërkesë nga Ministria e Drejtësisë për ndalje të punës tek ish Vicianum.

Transportuesit në grevë, qytetarët të shqetësuar nga pamundësia e qarkullimit me autobusë

Që në orët e para të mëngjesit të sotëm Shoqata e Transportit Rrugorë të Udhëtarëve ka filluar grevën dhe të gjithë autobusët e ...

Gjilani mbetet pa stacion të ri të autobusëve për shkak të vonesave në prokurim

Komuna e Gjilanit e ka anuluar tenderin në vlerë 760 mijë euro për ndërtimin e stacionit të ri të autobusëve.