Postet nga: stacioni i autobusëve

Dyshime për parregullsi në konkursin për Auditor të Brendshëm në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

Konkursi për pozitën 'Zyrtar i Auditimit të Brendshëm' në ndërmarrjes publike “Stacioni i Autobusëve” për herë të parë ishte anuluar nën arsyetimin që ...

Stacioni i Autobusëve në Shtime, premtim ende i parealizuar

Në emisionin ‘Jeta në Komunë’ është diskutuar për premtimin e kryetarit të Komunës së Shtimes, Naim Ismajlit, për ndërtimin e Stacionit të Autobusëve.

VIDEO - Gjilan, autobusët bojkotojnë punën për shkak të tarifës hyrëse në Stacion

Kompanitë e autobusëve në Gjilan kanë bojkotuar shërbimet sot në shenjë proteste për shkak të "mos përballimit të e tarifë së lartë" në kohë pandemie.

Gjilan - Kompanitë e autobusëve në protestë, ndalen të gjitha linjat

Stacioni i autobusëve në Komunën e Gjilanit gjatë ditës së sotme nuk ka punuar.

Gjilani planifikon të shpenzojë 760 mijë euro për ndërtimin e stacionit të ri të autobusëve

Komuna e Gjilanit ka hapur tender për ndërtimin e stacionit të ri të autobusëve.

Autobusët ndërurbanë sot nuk kanë qarkulluar

Faza e dytë e lehtësimit të masave për parandalimin e pandemis ka filluar nga sot duke përfshirë edhe qarkullimin e trafikut urban dhe ndërurban në Kosovë, ...

Punëtori i Stacionit të Autobusëve pranon fajin për mbi 12 mijë eurot e përvetësuara

Gati katër vjet pas ngritjes së aktakuzës, një punëtor i Stacionit të Autobusëve në Prishtinë e pranoi fajësinë në akuzën për përvetë...

Prishtinë: Zhduket mistershëm 15 vjeçarja nga Austria

Një vajzë 15 vjeçare është raportuar e zhdukur nga familja e saj ditën e parë të vitit të ri, përderisa sipas deklaratave të familjarëve, e mitura dyshohet ...