Postet nga: stacioni i autobusëve

Policia thotë se nuk gjeti asgjë të dyshimtë në Stacionin e Autobusëve

Policia e Kosovës ka thënë se nuk ka gjetur asgjë të dyshimtë gjatë kontrollove në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë, pas "një telefonate anonime" për mjet ...

Pas alarmit për mjet shpërthyes, lirohet për qarkullim Stacioni i Autobusëve

Pas alarmit për mjet shpërthyes në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë, hapësirat e tij janë liruar për qarkullimin e qytetarëve.

Policia jep detaje për alarmin për mjet shpërthyes në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë - VIDEO

Policia e Kosovës përsëri ka rrethuar Stacionin e Autobusëve në Prishtinë pas raportimit anonim për mjet shpërthyes.

Përsëri alarm për bombë në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

Policia e Kosovës përsëri ka rrethuar Stacionin e Autobusëve në Prishtinë.

Sërish alarm i rremë për bombë në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

Për të disatën herë me radhë, është ngritur një alarm i rremë për bombë në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë.

Policia nuk gjen asgjë të dyshimtë në Stacion të Autobusëve pas alarmit për mjete shpërthyese

Policia e Kosovës ka njoftuar se pas kontrolleve të kryera nga njësitet kompetente, nuk është gjetur asgjë e dyshimtë në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë.

Policia dhe Prokuroria në vend ngjarje ku dyshohet për mjet shpërthyes

Të gjitha njësitet relevante të Policisë në bashkëpunim me Prokurorinë e Shtetit kanë dalë në vend ngjarje në Stacionin e Autobusëve, ku është duke u dyshuar pë...

Secila veturë në Stacionin e Autobusëve po kontrollohet nga Policia

Secila veturë brenda perimetrit të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë është duke u kontrolluar pas alarmit për mjet shpërthyes.