Postet nga: Siguria

73 Kosovarë Ende në Luftëra të Huaja

“Shqetësues mbetet fakti se sipas informacioneve në zona të luftës kemi ende 73 qytetarë tanë kryesisht gra dhe fëmijë,” tha ministri Hyseni, sipas komunikatës së MPB-së.

Hyseni: Narkotikët dhe Trafikimi Shqetësues për Kosovën

“Trafikimi me qenie njerëzore është problem real ne Republikën e Kosovës. Fatkeqësisht duhet ta them së Kosova nuk qëndron mirë në fushën e luftimit ...

Shpend Maxhuni Kërkon Kamera të Sigurisë në Prishtinë

Për ta përmirësuar situatën e sigurisë në Prishtinë dhe parandaluar ndonjë incident, drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni, ka disa ...

Blindohet Gjykata Para Vendimit për Zeqirja Qazimin

Ish-imami i xhamisë “El-Kudus” në Gjilan Zeqirja Qazimi dhe 6 persona tjerë pritet sot të dënohen ose lirohen.

Gratë në Kosovë Ndihen më të Pasigurta se Burrat

Rezultatet e një vrojtimi nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), gratë në Kosovë, në një përqindje të madhe ndjehen më të pasigurta se burrat.

16 Muaj pa Vrasje në Pejë

Siguria në këtë qytet është rritur, por tash vjedhjet e shumta janë shqetësim për pejanët.

Efektet e Sistemit Financiar në Sigurinë Njerëzore

Florin Aliu, autori i raportit tregoi se çfarë përmban ai.