Postet nga: internet

Studimi: Sjellja e rrezikshme në internet 'pothuajse e normalizuar' në mesin e të rinjve

Sjellja e rrezikshme dhe kriminale në internet rrezikon të normalizohet në mesin e një gjenerate të rinjsh anembanë Evropës, sipas një studimi të financuar nga BE që zbuloi se ...

1 Maji, datë që shumë klientë të KUJTESËS mezi e pritën

1 Maji shënoi rritjen më të madhe të Kujtesës si platformë e telekomunikimit pasi në listën e kanaleve janë shtuar edhe ato të Digitalb-it.

OFERTA DERI MË 24 DHJETOR, Kurse deri në 120€ me Kujtesa, prite natën e vitit të ri me kanalet vendore dhe emisionet festive!

PRITE VITIN E RI me emisionet Festive në kanalet vendore më të shikuara si: T7, Klan Kosova, Tv Dukagjini, Kanal 10, Alsat M, KlanTV e shumë të tjera, në platformën ...

Tenderi "Furnizim me Internet për rrjetin Sizmologjik të Kosovës dhe lidhjet kabllovike për MZhE", Grfafika: Rrahman Ramaj

Pas tre viteve, Gjykata e Prishtinës "përmbys" vendimin e OShP-së për tenderin e internetit

Më shumë se tri vite pasi Gjykata e Tenderëve e kishte anuluar tenderin e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik (MZhE) për furnizim me internet për rrjetin sizmologjik të ...

Digjitalizohet Kosova, sivjet mbi 96% e familjeve “online” në internet

Me telefona mobile e pajisje të tjera, mbi 96 pë qind e familjeve në Kosovë, kishin qasje në internet këtë vit. Ndryshe nga këto familje, mbi 2 për qind ...

Smith: Sulmi i fundit kibernetik në SHBA "më i përsosuri"

Në fund të vitit të kaluar, autoritetet amerikan njoftuan se një sulm kibernetik kishte shënjestruar institucione të rëndësishme të vendit, dhe për këtë u fajë...

Kosova e izoluar edhe në internet

Kanë kaluar më shumë se 12 vjet prejse Kosova ka shpallur pavarësinë, por ende nuk ka arritur të pajiset me kod shtetëror në internet apo siç njihet ‘domen i ...